top of page
Training gebaseerd op de principes vanuit de Mindfulness Based Stress Reduction Training

Mindfulness: vind de rust en aandacht in jezelf terug.

Ervaar jij je werk of je thuis als een plek waar nooit rust is? Waar je lijstjes moet afmaken, telefoontjes en e-mails beantwoorden en waar iedereen iets van je wil. Ook na vijf uur. Dan is het niet zo gek dat je bezieling langzaam uitdooft. En wordt het tijd voor mindfulness. Want de oplossing voor de onrust die je ervaart, komt namelijk niet vanzelf.

Wat kan mindfulness voor je doen?
Mindfulness is een wetenschappelijk onderbouwde methode van meditatie- en aandachtsbeoefening. Je kunt mindfulness inzetten om spanningsvolle patronen te doorbreken en de rust en aandacht in jezelf terug te vinden. Mindfulness geeft je concrete handvatten om je aandacht te verbreden en je zintuigen aan te scherpen. Je wordt ‘wakker’ in jezelf, in je werk en in je contact met de mensen om je heen. Zo ontwikkel je meer geduld, concentratie en evenwichtigheid om je werk vanuit rust en ontspanning vorm te geven. Het maakt je effectiever én vriendelijker.

Diverse trajecten
Mindfulness kun je op verschillende manieren beoefenen. Daarbij kies ik ervoor om traditionele meditatievormen af te wisselen met lichaamswerk. Ik wil je niet alleen bij je rust, maar ook bij je plezier en compassie brengen.

> Basistraject Mindfulness, 7 x 2 uur
> Mindfulness Werken vanuit rust en ontspanning 5 dagdelen

Meer informatie:

Neem dan contact met me op.

 

(*) Divers wetenschappelijke onderzoek heeft aangetoond dat mindfulness training een positief effect heeft op chronische pijn en allerlei somatische en psychische klachten, waaronder depressie. Verder is uit recent onderzoek gebleken dat een mindfulnessinterventie een veilige, efficiënte en integrale benadering is om symptomen van stress aanzienlijk te verminderen (Praisman, 2008).

 

Mindfulness

"Had ik vroeger op school maar zulke leraren gehad!"

"Je droeg bij aan een prettige en open sfeer aan de training, de deelnemers

voelden zich veilig genoeg om hun gevoelens te delen"

"Sandra deed het niet goed maar uitstekend"

bottom of page